Au bain-marie definities

Zoek op

au bain-marie

au bain-marie logo #1000au bain-marie bijwoord Herkomst: «Frans in een kom die in een pan kokend water staat Voorbeeld: 'de chocolade au ban-marie verwarmen' 7 definities
Gevonden op https://www.woorden.org/woord/au bain-marie

au bain-marie

au bain-marie logo #1000au bain-marie bijwoord Herkomst: «Frans in een kom die in een pan kokend water staat Voorbeeld: 'de chocolade au ban-marie verwarmen' 7 definities
Gevonden op https://www.woorden.org/woord/au bain-marie

Au bain-marie

Au bain-marie logo #10101) Bereidingswijze
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Au bain-marie/1

Au bain-marie

Au bain-marie logo #10101) Bereidingswijze
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Au bain-marie/1

au bain-marie

au bain-marie logo #11306bain-marie (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/aubain-marie

au bain-marie

au bain-marie logo #11306bain-marie (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/aubain-marie

au bain-marie

au bain-marie logo #10835in een bakje of pannetje dat geplaatst is in een pan met heet of kokend water
Gevonden op https://anw.ivdnt.org/article/au%20bain-marie

au bain-marie

au bain-marie logo #10835in een bakje of pannetje dat geplaatst is in een pan met heet of kokend water
Gevonden op https://anw.ivdnt.org/article/au%20bain-marie

Au bain-marie

Au bain-marie logo #11178Verwarmen in een binnenpan die in een andere pan met water staat. De buitenpan staat op het vuur. De binnenpan wordt verwarmd door warm of kokend water zodat de temperatuur nooit boven de 100°C kan komen.
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Voedselbereiding

Au bain-marie

Au bain-marie logo #11178Verwarmen in een binnenpan die in een andere pan met water staat. De buitenpan staat op het vuur. De binnenpan wordt verwarmd door warm of kokend water zodat de temperatuur nooit boven de 100°C kan komen.
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Voedselbereiding

Au bain-marie

Au bain-marie logo #10360Het verwarmen en-of gaar laten worden van ingrediënten in een kom of pan die op of in een pan met heet of zachtjes kokend water wordt gezet. Wordt toegepast bij ingrediënten en mengsels die geen hoge temperaturen kunnen verdragen en bij rechtstreekse verhitting zouden schiften
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10360

Au bain-marie

Au bain-marie logo #10403Het verwarmen en-of gaar laten worden van ingrediënten in een kom of pan die op of in een pan met heet of zachtjes kokend water wordt gezet. Wordt toegepast bij ingrediënten en mengsels die geen hoge temperaturen kunnen verdragen en bij rechtstreekse verhitting zouden schiften.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10403

Au bain-marie

Au bain-marie logo #10403Het verwarmen en-of gaar laten worden van ingrediënten in een kom of pan die op of in een pan met heet of zachtjes kokend water wordt gezet. Wordt toegepast bij ingrediënten en mengsels die geen hoge temperaturen kunnen verdragen en bij rechtstreekse verhitting zouden schiften.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10403

Au bain-marie

Au bain-marie logo #10877Het op temperatuur houden of verhitten van gerechten in een heet waterbad.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Au bain-marie

Au bain-marie logo #10877Het op temperatuur houden of verhitten van gerechten in een heet waterbad.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Au bain-marie

Au bain-marie logo #10945Het op temperatuur houden of verhitten van gerechten in een heet waterbad.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Au bain-marie

Au bain-marie logo #10945Het op temperatuur houden of verhitten van gerechten in een heet waterbad.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Au bain-marie

Au bain-marie logo #11320Het verwarmen of verkoelen van ingrediënten (chocolade) in een schaal, die in een pan met heet of zacht kokend water wordt gehangen. De roestvrij stalen schaal mag het water niet raken omdat de stoom de schaal moet verwarmen.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11320

Au bain-marie

Au bain-marie logo #11320Het verwarmen of verkoelen van ingrediënten (chocolade) in een schaal, die in een pan met heet of zacht kokend water wordt gehangen. De roestvrij stalen schaal mag het water niet raken omdat de stoom de schaal moet verwarmen.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11320
Geen exacte overeenkomst gevonden.