au bain-marie bijwoord Herkomst: «Frans in een kom die in een pan kokend water staat Voorbeeld: 'de chocolade au ban-marie verwarmen' 7 definities Gevonden op https://www.woorden.org/woord/au bain-marie
au bain-marie bijwoord Herkomst: «Frans in een kom die in een pan kokend water staat Voorbeeld: 'de chocolade au ban-marie verwarmen' 7 definities Gevonden op https://www.woorden.org/woord/au bain-marie
Verwarmen in een binnenpan die in een andere pan met water staat. De buitenpan staat op het vuur. De binnenpan wordt verwarmd door warm of kokend water zodat de temperatuur nooit boven de 100°C kan komen.
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Voedselbereiding
Verwarmen in een binnenpan die in een andere pan met water staat. De buitenpan staat op het vuur. De binnenpan wordt verwarmd door warm of kokend water zodat de temperatuur nooit boven de 100°C kan komen.
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Voedselbereiding
Het verwarmen en-of gaar laten worden van ingrediënten in een kom of pan die op of in een pan met heet of zachtjes kokend water wordt gezet. Wordt toegepast bij ingrediënten en mengsels die geen hoge temperaturen kunnen verdragen en bij rechtstreekse verhitting zouden schiften Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10360
Het verwarmen en-of gaar laten worden van ingrediënten in een kom of pan die op of in een pan met heet of zachtjes kokend water wordt gezet. Wordt toegepast bij ingrediënten en mengsels die geen hoge temperaturen kunnen verdragen en bij rechtstreekse verhitting zouden schiften. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10403
Het verwarmen en-of gaar laten worden van ingrediënten in een kom of pan die op of in een pan met heet of zachtjes kokend water wordt gezet. Wordt toegepast bij ingrediënten en mengsels die geen hoge temperaturen kunnen verdragen en bij rechtstreekse verhitting zouden schiften. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10403
Het verwarmen of verkoelen van ingrediënten (chocolade) in een schaal, die in een pan met heet of zacht kokend water wordt gehangen. De roestvrij stalen schaal mag het water niet raken omdat de stoom de schaal moet verwarmen. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11320
Het verwarmen of verkoelen van ingrediënten (chocolade) in een schaal, die in een pan met heet of zacht kokend water wordt gehangen. De roestvrij stalen schaal mag het water niet raken omdat de stoom de schaal moet verwarmen. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11320